Borger

Tryg Mor


TrygMor tilbyder Region Hovedstadens borgere muligheden
for at få direkte kontakt til Klinisk Farmakologisk Afdeling. Alle
borgere der har spørgsmål til anvendelse af lægemidler, rusmidler og naturlægemidler inden, under eller efter graviditeten og i ammeperioden, kan ringe direkte til afdelingen to dage om ugen.

Telefon: 38 63 63 63.

Hver mandag og torsdag fra kl. 9.00 - 12.00.


Læs mere

Giftlinien


Akuthjælp ved forgiftninger

kontakte os på: Tlf: 82 12 12 12 

Telefontid: Døgnet rundt

Medicingennemgang


Hvis du har flere kroniske lidelser, har du mulighed for at få din medicinliste gennemgået, dette hedder medicingennemgang. En medicingennemgang er en fortrolig samtale, der udføres af din læge. Målet er at nå til enighed med dig om dine lægemidler, optimere virkningen af de lægemidler du tager, recucere antallet af problemer, du måtte have med dem, og reducere spild. Din egen læge har mulighed for at kontakte vores afdeling, Klinisk Farmakologisk Afdeling, Bispebjerg Hospital.. Her sidder et panel af læger, der har erfaring i Medicingennemgang

Få denne brochure: Drop sovemedicin


Kender du nogen, der kunne have glæde af denne brochure om sovemedicin? Så del gerne,  tryk på knappen nedenunder, så downloader du Pdf-fil.er med medicinen.

Sovemedcin er vanedannende og virkningen aftager efter kort tid. Medicin har mange bivirkninger, som du helt kan undgå, hvis du ophører med medicinen.
Bivirkningerne kan være mange, fx:
Svimmelhed og døsighed, der kan
medføre, at du falder.


Tryk på knappen nedenunder og du kan få en pdf-fil af vores brochure

Få denne brochure om antibiotika


Kender du nogen der bruger meget antibiotika? Kender du nogen, der kunne have glæde af denne brochure om antibiotika? Så del gerne,  tryk på knappen nedenunder, så downloader du Pdf-fil.er med medicinen.


Din krop helbreder selv langt de fleste
almindelige infektioner


Tryk på knappen nedenunder og du kan få en pdf-fil af vores brochure om antibiotika

Raske unge mænd søges til lægemiddelforsøg


Vi søger efter raske mænd, der gerne vil deltage i afprøvning af  nye lægemidler, og som er interesseret i at deltage i et videnskabeligt klinisk forsøg.  Det er første gang, lægemidlet vil blive testet på mennesker.


Læs mere